3FM Serious Request Lifeline komt naar Montferland!

De jaarlijks bekende actie van radio 3FM : Serious Request is dit jaar anders opgezet. Geen glazen huis maar een 'Lifeline'.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een tocht door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én de plek waar 3FM Serious Request begon in 2004. Zij lopen van plaats naar plaats met als doel: de georganiseerde acties te ondersteunen. De dj's maken 24 uur per dag live radio vanuit heel het land en zijn via livestreams online en op televisie te volgen. Eén van de drie teams, het team bestaande uit Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen, begint in Hengelo met lopen. Op weg naar Utrecht komen ze door Loil en Didam! Bekijk het routeoverzicht hier.

Dit jaar zet radiostation 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor drie thema's, waarvoor ze geld inzamelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

Montferland bundelt haar krachten en helpt mee! Een aantal van de activiteiten zijn al bekend en kun je onderaan deze pagina terugvinden.

Kom jij ook in actie? Meld dit dan aan bij voorlichting@montferland.info en via 3fm.nl/kominactie en wie weet komen de DJ's bij je langs.